Türk Telekom Bedava İnternet

Türk Telekom Bedava İnternet Faturalı Hatlar için

Spread the love

İçindekiler

Türk Telekom Bedava İnternet Faturalı Hatlar için

Türk Telekom tarafından Türk Telekom bedava internet faturalı paketler adına sunulmuş olan ücretsiz kampanyalarla abonelerinin memnuniyetini sağlarken, mevcut abone sayısını da artırmayı hedeflemektedir.

Uzun yıllar AVEA adıyla hizmet veren ve şuan Türk Telekom adı altında hizmetlerine devam eden GSM şirketi, iletişim ağı güçlü bir şekilde hizmetlerine devam ederken farklı kampanyaları ile de kullanıcılarının yüzünü güldürmeye devam etmektedir. Kampanyalar ve detayları hakkında bilgi sahibi olmak için sitemizi takip edebilirsiniz.

Türk Telekom Bedava İnternet Nedir?

Türk Telekom tarafından aboneleri için sunulmuş olan kampanyalar sonucunda hediye edilen internet paketlerine Türk Telekom bedava internet adı verilmektedir. Bazı kampanyalar sadece faturalı hat kullanıcıları için düzenlenirken, bazı kampanyalar sadece faturasız hat kullanıcıları için düzenlenmektedir. Ama sonuç olarak hiçbir abone mağdur edilmemektedir.

Türk Telekom Bedava İnternet Faturalı Hatlar için

Türk Telekom Bedava İnternet Nasıl Yapılır?

Sizlerde ‘’Türk Telekom bedava internet nasıl yapılır?’’ sorusuna cevap arıyorsanız, doğru yerde olduğunuzu belirtebiliriz. Faturalı ya da faturasız Türk Telekom hat kullanıcısı olmanız fark etmeksizin bedava internet kampanyalarına katılım sağlamak için SMS gönderimi ya da uygulamalara katılım gerekmektedir.

Türk Telekom Bedava İnternet Kampanyaları için BURAYA TIKLAYIN!

Türk Telekom Hediye İnternet için BURAYA TIKLAYIN!

Diğer Türk Telekom Bedava İnternet Kampanyaları için Buraya Tıklayın!

Yazımızın Sonunda Sürpriz Hediyeler Sizleri Bekliyor!

Türk Telekom Bedava İnternet Hileleri

Türk Telekom bedava internet hileleri açısından abonelere farklı fırsatlar sunulmaktadır. Mobil operatör aboneleri çeşitli uygulamaları kullanarak haftalık olarak internet kazanma fırsatı elde edebilmektedir. Türk Telekom bedava internet hileleri için internet oyunları oynanabileceği gibi, uygulamaların kullanılmasıyla da bedava internet kazanılmaktadır. Oyunlar sonucunda bedava internet kazanılması durumunda datanın hattınıza ne zaman tanımlanacağı bilgisi de bilgilendirme mesajı olarak size gönderilmektedir.

Selfy Bedava İnternet Hilesi

Selfy Bedava İnternet Hilesi olarak kampanya kapsamında yükleme tarihi hakkında bilgilendirme yapılmaktadır. Gönderilen bilgilendirme mesajı üzerinden detaylara yer verilmektedir. Örnekle açıklamak gerekirse, Kampanya sayesinde 3 GB internet kazanılması durumunda gönderilen hediye sayesinde sabaha kadar görüntülü konuşma yapılabileceği gibi, sınırsız WhatsApp kullanılabilir hatta App Store veya Play Store üzerinden uygulamalar indirilebilir, yaklaşık 1.000 adet şarkı dinlenilebileceği gibi iki adet filmde izlenebilir.

Bedava İnternet Kampanyalarının Diğer Fırsatını Gördünüz mü?  Türk Telekom Hediye İnternet Gönderme

Sil Süpür Bedava İnternet Hilesi

Türk Telekom bedava internet kampanyaları saymakla bitmez ve bu kampanyalar arasında yer alan ve çokta tercih edilen ‘’Sil Süpür’’ kampanyası sayesinde aboneler bedava internet kazanmaktadır. Sil süpür bedava internet hilesi olarak daha fazla bedava internet kazanmak için genellikle mesai saatlerini dışının tercih edilmesi gerekmektedir.

Türk Telekom Bedava İnternet Faturalı Hatlar için

Türk Telekom Bedava İnternet Faturalı Hatlar 2020

Türk Telekom bedava internet faturalı hatlar için farklı kampanyalar düzenlenmektedir. Bu kampanyaların başında da ‘’e-fatura’’ bedava internet kampanyası yer almakla birlikte, 1 GB Türk Telekom bedava internet hediye edilmektedir. Türk Telekom bedava internet faturalı hatlar için kampanyaya katılmak adına ‘’1GB’’ yazarak bir boşluk bıraktıktan sonra mail adresinizi yazarak 3008’e SMS gönderilmesi gerekmektedir. Kampanyaya her abone yalnız bir kez katılabilmekte olup, ikinci bir katılım hakları bulunmamaktadır.

Ayrıca Türk Telekom bedava internet faturalı hatlar için ‘’ArayanıBil Plus’’ servisi de 1 GB bedava internet kazandırmakta olup, aylık ya da 6 aylık abone olunması gerekmektedir. ArayanıBil Plus servisi için aylık abone olunması durumunda haftalık kullanım için 1 GB bedava internet kazanılmakta olup, servise abonelik için ‘’PLUS’’ yazılıp 7065’e kısa mesaj gönderilmesi gerekmektedir.

Türk Telekom bedava internet faturalı hatlar için ArayanıBil Plus servisi kullanmak isteyen aboneler, 6 aylık abone olarak da aylık kullanım için 1 GB internet kazanabilirsiniz. Servise abone olmak için ‘’PLUS’’ yazıp 7066’ya kısa mesaj göndermeniz yeterli olacaktır.

Türk Telekom Bedava İnternet Kampanyaları için BURAYA TIKLAYIN!

Bedava İnternet Kampanyalarının Diğer Fırsatını Gördünüz mü?  Ekim 2020 Türk Telekom Bedava İnternet Kampanyaları

Türk Telekom Hediye İnternet için BURAYA TIKLAYIN!

Diğer Türk Telekom Bedava İnternet Kampanyaları için Buraya Tıklayın!

Yazımızın Sonunda Sürpriz Hediyeler Sizleri Bekliyor!

Türk Telekom Bedava İnternet Faturasız Hatlar

Türk Telekom bedava internet faturasız hatlar için düzenlemekte olan kampanyalar sürekli olarak güncellenmektedir ve bu sayede abonelere birbirinden avantajlı fırsatlar sunmaktadır. Kampanyalar çok çeşitlilik göstermekte olup, en çok ilgi gören kampanya hediye internet 1 GB kampanyası olarak karşımıza çıkmaktadır.

Türk Telekom bedava internet faturasız hatlar için düzenlenmiş olan kampanya kapsamında başkasına internet gönderilmesi durumunda 1 GB ya da 4 GB hediye internet kazanılmaktadır ki kampanya 31.12.2020 tarihine kadar geçerli olmaktadır. Kampanya kapsamında 1 GB hediye internet gönderilmesi durumunda haftalık kullanım için 1 GB bedava internet kazanılırken; 4 GB hediye internet gönderildiğinde aylık kullanım için 4 GB bedava internet hediye edilmektedir.

Türk Telekom Bedava İnternet Faturalı Hatlar için

Türk Telekom Bedava İnternet Faturalı Prime

Türk Telekom tarafından düzenlenmiş olan ve Türk Telekom bedava internet faturalı prime aboneleri 10 GB ve 15 GB tarifeleri ile 30 GB internet kazanmaya devam etmektedir.

Prime İnternetliye Özel 10GB tarifesinin ücreti ayda 49 TL olmakla birlikte ilk üç aya özel 30 GB bedava internet hediye edilmektedir. Paket içerisinde 10 GB bedava internet dışında her yöne 1000 dakika konuşma paketi ile 1000 SMS yer almaktadır. Ayrıca paket kapsamında Muud Premium Üyelik, Türk Telekom WiFi 10GB/20GB paketleri ve Dijital Depo 2GB hediyeleri ‘’Prime Ayrıcalık Kampanyası’’ içeriği olarak 24 ay boyunca ücretsiz hediye edilmektedir.

Türk Telekom Bedava İnternet Kampanyaları için BURAYA TIKLAYIN!

Türk Telekom Hediye İnternet için BURAYA TIKLAYIN!

Diğer Türk Telekom Bedava İnternet Kampanyaları için Buraya Tıklayın!

Yazımızın Sonunda Sürpriz Hediyeler Sizleri Bekliyor!

Prime İnternetliye Özel 15GB tarifesi de aylık 59 TL’lik bir ücrete sahip olmakla birlikte ilk üç ay 30 GB bedava internetin dışında her yöne 1000 dakika, 1000 SMS paket içerisinde yer almaktadır. Ayrıca paket kapsamında Muud Premium Üyelik, Türk Telekom WiFi 10GB/20GB paketleri ve Dijital Depo 2GB ‘’Prime Ayrıcalık Kampanyası’’ kapsamında 24 ay boyunca ücretsiz hediye edilmektedir.

Bedava İnternet Kampanyalarının Diğer Fırsatını Gördünüz mü?  Türk Telekom İnternet Hediye

Türk Telekom Bedava İnternet Faturalı Hatlar için

Türk Telekom Bedava İnternet Faturalı Selfy

Türk Telekom Bedava İnternet Faturalı Selfy kampanyaları kapsamında bedava internet hediye edilmekte olup, Selfy’nin Sosyal Small Kampanyası kapsamında sosyal kampanyalarda kullanılmak üzere 2 GB bedava internet hediye edilmektedir. Kampanyalar bununla sınırlı kalmamakla birlikte Selfy’nin Sosyal Medium Kampanyası kapsamında sosyal medya üçlüsünde kullanılmak üzere 3 GB bedava internet hediye edilmektedir.

Türk Telekom Bedava İnternet Faturalı Selfy kapsamında Selfy’nin Sosyal Large Kampanyası ile 7 GB internetin yanı sıra sosyal medya üçlüsünde kullanılmak üzere Selfy’den 3 GB hediye edilmektedir.

Türk Telekom Bedava İnternet Faturalı Selfy  kampanyası kapsamında Selfy’nin Sosyal XLarge Kampanyası 10 GB internetin dışında sosyal medya kullanıcısı olmaktan vazgeçemeyenlere 5 GB bedava internet hediye edilmektedir.

Türk Telekom Bedava İnternet Faturalı Hatlar için

Türk Telekom Hediye İnternet Gönderme

Türk Telekom hediye internet gönderme kampanyası sayesinde sevdiklerinize internet gönderirken siz de bedava internet kazanabilirsiniz. Türk Telekom müşterileri birbirleri için  100 MB, 250 MB, 1GB ve 4GB olan paketlerden satın alarak gönderebilirken, hediye internet göndermek isteyen abone ise “HEDIYE” yazdıktan sonra hediye göndereceği numara ve internet miktarını örnek olarak ‘’HEDIYE 5551234567 1GB’’ şeklinde yazılarak 9433’e kısa mesaj gönderilmesi yeterli olmaktadır.

Ayrıca siz sevdiklerinizden internet isteyecekseniz de “ISTE” yazdıktan sonra bir boşluk bıraktıktan sonra hediye istenilen numarayı örnek olarak ‘’ISTE 5551234567 1GB’’ şeklinde yazarak 9433’e SMS gönderebilirsiniz.

Yorum Yap Bedava İnterneti Kap

Alt tarafta bulunan Yorum Yap kısmından değerli duygu ve düşüncelerini en az 3 cümle ile belirten ziyaretçilerimize bulunduğu operatörün bedava internet taktiğini gönderiyoruz. Lütfen iletişim bilgilerinizi doğru yazın. Ayrıca makalemize 5 yıldız vermeyi de ihmal etmeyin.

Content Protection by DMCA.com

20 Yorum

  1. ArayanıBil Plus servisini kullanıyorum. Çok memnunum. Hem bedava internet kazandım hem de arayan kişileri öğreniyorum.

  2. Türk Telekom hattından çok memnunum güzel ve kaliteli yerde olmak kadar hoş birşey yok

  3. Gerçekten sayfa çok yararlı oldu çok güzel işime yaradı türk telekomdanda memnunum int yetişimiyor bana da ama güzel bir sayfa tşk ederim

  4. Gerçekten çok güzel. Ayrıca baya da yardımcı olan bir sayfa . Üstelik istediğimi hemen bulabildim. Teşekkürler.

  5. Türktelekom paketleri gayet uygun silsüpürden de internet veriyo hep başarılı tavsiye ederim

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu